Termékeink

legnépszerűbb több-tudományból álló felmérésünk : 

Talent Insights

A vezetők legkedveltebb eszköze, csapaton belüli kommunikáció és együttműködés fejlesztésére, munkavállalói elköteleződés javítására, az új csapattagok felfedezésére és bevonására fejlesztettük ki. Ez a riport elmagyarázza mit és miért csinálunk. 

viselkedés (DISC) és a motivátorok ötvözésével ez egy egyesített riport. 

TriMetrix ® DNA

Jelentős segítség a tehetség feltérképezésében és kamatoztatásában, vezetők és magas potenciállal rendelkező csapattagok számára. Ez a riport tájékoztat arról, hogy az emberek hogyan viselkednek, miért úgy, valamint milyen készségeket sajátítottak el. 

 

A viselkedés, motivátorok és kompetenciák kombinációjával, a TriMetrix DNA tájékoztat a döntéshozás folyamatáról, a kompetenciákról amikkel rendelkezünk. 

TriMetrix®HD

Ez a riport részletes betekintést nyújt, ezért a vezetői coaching, a kiválasztás, és a magas potenciál kiaknázása a leggyakoribb felhasználási módjai. 

Egy 55 pontos összefoglalót nyújt, ami feltárja egy egyén viselkedését (DISC), motivátorait, acumenjét, illetve az egyéni kompetenciáit. Mély betekintést nyújt a viselkedés „miértjére” és „hogyanjára” illetve arra, hogy mire képes egy egyén. 

Emotional Quotient™

A kutatások továbbra is azt mutatják, hogy azok a személyek, akik magasabb érzelmi intelligenciával rendelkeznek sikeresebb és biztosabb vezetők.  Érzelmi intelligenciánkat használjuk a vezetők fejlesztésére, a csapatok elkötelezésére , a coachingra és az utódlások tervezésére. 

Az EQ felmérés  pontosan méri, mennyire képes az egyén az érzelmek erejét és az érzelmi alapon hozott döntéseket az együttműködés és az eredményesség fokozása érdekében észlelni, megérteni és eredményesen alkalmazni. 

Magyar