7000 tanácsadó  és  Disztribútoraink minden típusú ügyféllel, kis-, közép- és nagyvállalatokkal dolgoznak, ideértve a pénzügyi szolgáltatásokat, a hi-techet, a szoftvert, a telekommunikációt, a kiadókat, non-profit szervezeteket, az orvosi és a gyártási tevékenységeket – kiváló tanácsadást nyújtanak az ügyfeleik számára, a TTI SI termékek támogatásával. 

A hálózat tagjai támogatást és képzést kapnak a TTI SI csapattól, hogy maximalizálják teljesítményüket és képességüket, annak érdekében, hogy megfeleljenek és meghaladják ügyfeleik elvárásait.

A  tanácsadóink és Master Disztribútoraink, akik a TTI SI hálózatát alkotják, szintén ismertek együttműködési szellemükről és egymás támogatásáról. Éves konferenciánk a világ minden tájáról hálózati tagokat fogad, hogy együttműködjenek, megosszák és eltanulják egymástól a jól bevált gyakorlatokat.

Világszerte működő tanácsadó testület

Világszerte működő tanácsadó testületünk négy kontinens fő disztribútorairól és tanácsadóiból áll. A testület felelőssége a következőket tartalmazza:

  • A TTI SI márka védelme, valamint etikájának és sértetlenségének biztosítása;
  • A vállalat küldetésének, vízióinak és értékeinek előmozdítása és fenntartása;
  • A piac és az ipar tudatosságának növelése a vállalati irodákban és a TTI hálózaton belül;
  • Visszajelzés nyújtása az összes jelenleg elérhető termékről, szolgáltatásról és anyagról, valamint az új termékek fejlesztésének támogatása és ösztönzése.