Rólunk

Mi, a TTI Success Insights-nál úgy gondoljuk, hogy mindenkinek van rejtett Tehetsége, egyedülálló Készségei és Képességei amikről nem is tud. Célunk, hogy feltárjuk és kamatoztassuk ezen Tehetséget, az Egyén Tudományának segítségével. 

 

Több mint 30 éve kutatjuk az emberi viselkedést, motivátorokat, potenciált és képességeket, készségeket és érzelmi intelligenciát. Kérdőíveket hozunk létre, hogy világszerte kiválasszuk, fejlesszük és megtartsuk a legkiemelkedőbb Tehetségeket. 

 

Elhivatottak vagyunk a folyamatos kutatás iránt, amelyet öt felmérési területre alapozunk, ügyfélhálózatunk világszerte több mint 7000 partnert foglal magába. 

Felfedezés

  A szabadalmaztatott  job benchmarking folyamatunk és élvonalbeli felméréseink  segítik felfedezni a megfelelő tehetségeket a szervezeti és személyes kiválóság érdekében. 

Elkötelezés

Úgy terveztük kérdőíveinket, hogy a felhasználókat a lehető legátfogóbban, az öt személyiség felmérési formával mérje, ezáltal kiemelkedően részletes eredményeket nyújt. 

Fejlesztés

A felméréseink  lehetővé teszik az embereknek, hogy mélyebb betekintéssel tudják segíteni az egyének és szervezetek magasabb szintű elköteleződését , elégedettségét és hatékonyságát. 

Teljesítés 

Az felméréseink  segítenek az egyéneknek és szervezeteknek, hogy a legjobbat nyújtsák a saját egyedi képességeik megértésén és alkalmazásán keresztül.  

Eszközök az Ön csapatáért

Bevált eszközöket nyújtunk a szervezetekben előforduló legnagyobb problémák megoldására. 

 

Felmérések

Online kérdőívek, melyek rögzítik a kitöltők kérdésekre adott válaszainak egyedi kombinációit. 

Riportok

Narratívák, grafikák és/vagy táblázatok egy dokumentumban egyesítve, egy egyén felmérésének válaszai alapján. 

Rendszer

Technológia és platformok, amelyek lehetővé teszik az egyének és csapatok számára készített felmérések,  riportok és folyamatok kezelését a GDPR és más szabványoknak megfelelően. 

Az eszközeink mögött 

Viselkedés

Négy dimenzióban mér (Dominancia-Dominance, Befolyásolás-Influence, Kitartás-Steadiness és Szabálytisztelet-Compliance), a DISC az egyén viselkedés preferenciáit méri.

Hajtóerők 

Feltárja, hogy mi motivál és kötelez el egy személyt 6  egyedi szempont  vizsgálatával: ismeret, haszon, környezet, mások, hatalom, módszer.  

Kompetenciák

Feltárja és sorba rendezi a 25 mért potenciált. 

Érzelmi intelligencia

Megmutatja egy ember érzelmi tudatosságát és érzelmei kezelésének képességét egyéni és társas szinten egyaránt. 

Acumen

Meghatározza három dimenzióban, hogyan gondolkodik az ember: érzés, cselekvés és gondolkodás.

Miért a TTI?

Piacvezető, azonnali eredményességgel

Tudományosan megalapozott felmérések, riportok, amelyek integrálják a viselkedést és a motivátorokat, kompetenciát valamint az EQ-t.

0

Több, mint 30 millió adminisztrált felmérés világszerte.

0

A felmérések 115 országban 48 nyelven  elérhetőek.

0

Hálózatunk közvetlenül jelen van 65 országban világszerte.  

Amit ügyfeleink és disztribútoraink mondanak termékeinkről és szolgáltatásainkról 

A TTI kiváló kutatásokat végez, reagál az igényeimre és kérdéseimre, biztonságérzetet ad a termékeivel szemben, széles körű tanulási lehetőségeket kínál, és hozzáértő embereket foglalkoztat.

A TTI következetesen készít olyan felméréseket, amelyek értelmezhetőek és nagyon piacképesek. Ezek az eszközök az ügyfelek számára a problémamegoldás megközelítésének alapjául szolgáltak.

A TTI termékei átfogóak, jól megfogalmazottak, könnyen érthetőek. Úgy gondolom az ő termékeik a leginkább felhasználóbarátok a piacon.  

TTI mindig nagyon segítőkész volt, bármire is volt szükségem. Minden alkalommal, mikor segítségre volt szükségem kedves és udvarias szolgáltatást kaptam. Kisvállalkozóként ez olyasmi, amit rendkívül értékelek. 

Magyar